Za naročilo pokličite: 

040-123-711

Talne obloge

Kdo smo?

Našo ekipo sestavljajo mladi in izkušeni parketarski mojstri, predani najvišji kakovosti storitev, estetiki in zadovoljstvu strank. Pri delu nas že 20 let vodijo vrednote, od katerih ne odstopamo: predanost do naših strank, ljubezen do našega poklica in ohranjanje čistih prvin lesa, ki v prostore vnašajo elemente naravne pristnosti in mehkobe. Parketarstvo zahteva popolno predanost. Vsak kvadratni meter je položen z veliko mero natančnosti, tudi vsi materiali, ki jih pri svojem delu uporabljamo, ustrezajo najvišjih standardom kakovosti EU (EN 14243, FSC C106308).

Naš nabor storitev vključuje polaganje talnih oblog različnih barvnih različic, dimenzij, končnih obdelav, predvsem smo specialisti za parketarstvo:

  • Polaganje gotovih parketov in parketov na klik,
  • Polaganje vinila,
  • Brušenje in obnova.

Sodobni stroji in oprema nam omogočajo, da svojim strankam zagotovimo visokokakovostne storitve ter hitro in stranki prijazno izvedbo del. Pri delu uporabljamo orodja s sodobnimi odsesavalnimi sistemi, ki omogočajo izvedbo del z minimalno količino materialov. Izberite parketarstvo in si zagotovite vrhunsko izvedena dela.

V sodelovanju z dolgoletnim partnerjem Pirc International d.o.o. svojim strankam nudimo nabor najboljših parketov in vinilnih oblog proizvajalcev Project Floors in Boen, ki slovita po svoji kakovosti in inovativnih obdelovalnih tehnikah.

Lahko pa nas tudi pokličete na našo kontaktno telefonsko številko: 070-808-888

Naše storitve vključujejo: